Wijnkist

Een uitstekende fles wijn in een door u ontworpen kist. Bij Flesjewijnbezorgd bedrukken we de kisten met uw persoonlijke tekst en versturen uw geschenk als een stijlvol cadeau.

Wijnkist bedrukken

Wij bedrukken onze wijnkisten met de hand met een speciale drukpers. Dit maakt het proces van het bedrukken van onze wijnkisten niet alleen snel, maar zorgt er ook voor dat wij flexibel zijn in de mogelijkheden qua tekst en stijl per wijnkist indien u meerdere wijnkisten besteld. Indien u wilt dat wij uw wijnkist bedrukken met een specifiek logo dan sturen wij u graag een proefdruk om te laten zien hoe het ontwerp eruit zal zien. De kleuren die wij gebruiken bij het bedrukken van onze wijnkisten zorgen voor een stijlvol en “gebrand” effect.

Wijnkistjes bedrukken bij Flesjewijnbezorgd.nl

Voor grote aantallen wijnkistjes met opdruk kunt u ook bij ons terecht. Ook hierbij is het mogelijk om alle wijnkistjes te personaliseren. Logo’s en teksten bedrukken wij altijd in donkerbruine kleur en uiteraard sturen wij u eerste een ontwerp toe voordat wij aan de slag gaan met uw wijnkisten. Op onze zakelijke pagina vindt u alle info over de mogelijkheden.

Snelle levering van uw wijnkist met opdruk

Om ervoor te zorgen dat uw wijnkist met opdruk na het versturen ook daadwerkelijk zo snel mogelijk wordt bezorgd, werken wij al lange tijd samen met snelle en betrouwbare partners. Hierdoor weten we dat er goed wordt gehandeld als na het sturen blijkt dat de ontvanger niet thuis is of als er iets anders mis is. In het eerste geval wordt de kist indien mogelijk bij de buren afgeleverd. Als er iets anders mis is sturen ze de kist terug en ontvangt u bericht hierover van ons.

Stel zelf samen