Over ons

Van standaard cadeau naar persoonlijke verrassing

Ieder jaar worden er zo’n 26 miljoen flessen wijn cadeau gegeven. Niet zo vreemd, wijn past bij elke gelegenheid en ontzettend veel mensen kunnen een goed glas wijn enorm waarderen. Helaas zijn we niet altijd in staat om een fles wijn persoonlijk te overhandigen, terwijl er ontelbaar veel redenen zijn om iemand te verrassen met wijn. Een heerlijke Bordeaux voor opa en oma die 50 jaar getrouwd zijn, een fles champagne om een familielid te feliciteren met een nieuwe baan of rosé voor een dierbare vriendin die voor het eerst moeder werd. Flesjewijnbezorgd bedacht de ideale oplossing. Wij verzenden en bezorgen goede wijn in een stijlvolle, handbedrukte houten wijnkist. Stijlvol en origineler dan een standaard voorgedrukt kaartje en een blijvende herinnering.

Kwaliteitswijn in stijlvolle verpakkingen

Nadat Thymo Schol, eigenaar van Flesjewijnbezorgd, 4 jaar geleden ontdekte dat het verzenden van wijn in een mooie verpakking zo goed als onmogelijk was, besloot hij het zelf te gaan doen. Thymo: “De enige manier om een fles wijn te personaliseren, bleek een op de fles wijn geplakt etiket of een kaartje om de hals te zijn. Die sticker vond ik niet in het plaatje van een stijlvol geschenk passen.” In enkele maanden tijd werd het idee op een zolderkamer uitgewerkt tot een concreet bedrijfsplan.

 

“De tekst die we voor u op de kist drukken kunnen we ook op een kaartje printen, maar dan zouden de ontvangers van onze wijnkisten niet zo’n grote glimlach krijgen”

Het assortiment

Het assortiment verandert regelmatig. Elke nieuwe wijn wordt vanzelfsprekend uitvoerig en zorgvuldig geproefd door vinologen en wijnkenners. Zo blijft de kwaliteit van het assortiment behouden.

Eenvoudig bestellen

Flesjewijnbezorgd werkt heel eenvoudig. Op de homepage bedrukt u uw wijnkist met uw persoonlijke tekst en kiest u een stijlvol lettertype. Vervolgens kiest u een goede fles wijn uit ons uitstekende wijnassortiment. U vult de bezorggegevens in en kiest tussen afrekenen of nog een kist maken. Vervolgens vult u uw eigen gegevens in en kiest u een betaalmethode.