Over Flesjewijnbezorgd

Thymo Over ons Thymo Chef Sales
Kenneth over ons Kenneth Chef Logistiek

7 jaar geleden is het concept van Flesjewijnbezorgd ontstaan. We begonnen in de garage van Thymo z'n ouders het bedrijfsplan uit te werken en al snel stond de eerste 15 meter lange vrachtwagen in de straat om de voortuin vol te zetten met pallets wijnkisten. Al snel verhuisden we naar een iets grotere en praktischere ruimte en uiteindelijk vestigde het bedrijf zich in de mooie grote loods waar alle wijnkisten bedrukt en ingepakt worden en van waaruit alles elke dag door Nederland verstuurd wordt.

26 miljoen flessen wijn per jaar

Wij Nederlanders geven elkaar jaarlijks ongeveer 26 miljoen flessen wijn cadeau. We kunnen gerust stellen dat wijn dus het meest populaire geschenkartikel is. Een troostwijntje, een bedankwijntje, een felicitatiewijntje, het past bijna bij elke gelegenheid en de meeste mensen kunnen een glas goede wijn enorm waarderen. Een steeds groter deel van die hoeveelheid flessen wordt online besteld en verstuurd en hoewel dat tegenwoordig erg gemakkelijk en snel gaat, betekent dat helaas wel dat het minder persoonlijk is. Soms hangt er een bedrukt kaartje om de hals van de fles of is het etiket van de fles vervangen door een foto, maar veel gekker dan dat wordt het niet. Daarom zijn we in 2013 begonnen met Flesjewijnbezorgd. Mooie flessen wijn, stevige houten wijnkisten en persoonlijke bedrukking in verschillende donkerbruine letterstijlen.
Dagelijks sjouwen met dozen wijn, overvolle bestelwagens, stapels wijnkisten, af en toe een gesneuvelde fles wijn over de vloer en ‘s avonds moe op de fiets naar huis met plukjes houtwol in het haar. Wij vinden het allemaal fantastisch.
Dat vonden we in de garage waar het een paar jaar geleden begon en in de mooie grote loods waar we nu zitten vinden we dat nog steeds.

Groeten uit de loods,
De inpakkers van Flesjewijnbezorgd

Onze wijnassortiment

U vindt in ons wijnassortiment een gevarieerd aanbod kwaliteitswijnen. Geselecteerd door gediplomeerde vinologen, ervaren sommeliers en enthousiaste wijnliefhebbers. Regelmatig vullen wij ons assortiment aan met nieuwe fantastische wijnen en interessante restpartijen. Om hierover op de hoogte te worden gehouden kunt u zich aanmelden voor onze maandmail.

Flessen witte wijn naast elkaar rechtop

Hoe werkt het?

1. Kies uw wijn

Ons assortiment is samengesteld door gediplomeerde vinologen en ervaren wijnkenners.

2. Ontwerp uw wijnkist

Typ de tekst voor uw bedrukking in de wijnkist en kies daarna het gewenste lettertype.

3. Bezorggegevens

Voor 17:00 uur besteld? Dan kunnen we de volgende dag al bezorgen. Of gebruik onze bezorgkalender.

4. Kies betaalmethode

Betaal veilig en makkelijk met iDeal, creditcard of op rekening.