Wijnkist personaliseren

Een wijnkist personaliseren voor familie, vrienden, collega’s als stijlvol wijngeschenk? Dat kan bij Flesjewijnbezorgd.nl. Een ruim aanbod aan uitstekende wijnen.

Wijnkist personaliseren

De unieke wijnkisten van Flesjewijnbezorgd zijn zeer populair als cadeau om te verrassen, bezorgen en te feliciteren. Uw eigen wijnkist personaliseren en het selecteren van een uitstekende wijn zorgt ervoor dat ze voor elke situatie en elk persoon gebruikt kunnen worden.

Wijnkist personaliseren met persoonlijke boodschap

Als cadeau voor een verjaardag, huwelijk, afgestudeerde of gewoon als bedankje voor het helpen verhuizen of het lenen van de auto. Onze gepersonaliseerde kisten zijn werkelijk overal voor te gebruiken. U bepaald zelf de tekst op de wijnkist, de stijl van de tekst en welke fles wijn u in de kist legt. De manier waarop wij uw wijnkist personaliseren met uw eigen tekst zorgt ongetwijfeld voor een grote glimlach bij de ontvanger zodra diegene de kartonnen doos openmaakt.

Personalisatie van wijnkist voor familie en vrienden

De tekst die u bij een bosje bloemen op een kaartje moet laten drukken kunt u bij ons op een schitterende wijnkist personaliseren. Uiteraard zal uw cadeau meer indruk maken als de tekst op een prachtige manier in het hout van een stevige wijnkist gedrukt staat. Deze originele manier van personaliseren in combinatie met uitstekende wijnen zorgen wij ervoor dat u altijd een stijlvol, persoonlijk en creatief wijngeschenk laat bezorgen.

Snelle levering

Als u op een werkdag vóór 17:00 uur besteld bezorgen wij uw gepersonaliseerde wijnkist de volgende dag. Wij kunnen onze gepersonaliseerde wijnkisten zo snel leveren doordat onze kisten snel en efficiënt worden bedrukt. Dit doen wij namelijk allemaal zelf! Samen met onze partners voor de levering zorgen wij ervoor dat uw gepersonaliseerde wijnkist zorgvuldig en netjes wordt verstuurd en geleverd. Het is uiteraard ook mogelijk om de bezorging van uw gepersonaliseerde wijnkist in te plannen. Op de bezorgkalender in het bestelproces kunt u aangeven op welke dag uw gepersonaliseerde wijnkist bezorgd mag worden.

Ontwerp uw wijnkist