Wijnkist hout

Uw wijnkist van hout kunt u nog persoonlijker maken door deze te laten bedrukken. Verras uw vrienden en bekenden door een houten wijnkist te bedrukken.

Wijnkist hout

Bij Flesjewijnbezorgd kunt u een houten wijnkist laten bedrukken met uw persoonlijke tekst. Na het invullen van uw tekst kiest u een stijlvol lettertype en vult u in waar en wanneer uw houten wijnkist bezorgd mag worden.

Houten wijnkist

Onze houten wijnkisten zijn stevig en voorzien van een schuifdeksel waar wij uw persoonlijke tekst op drukken. De combinatie van de houtkleur van de wijnkist en de donkerbruine kleur die wij gebruiken voor de bedrukken zorgen voor een stijlvolle uitstraling van uw wijngeschenk. Zakelijk en particulier natuurlijk uitermate geschikt om te bedanken, verrassen en te feliciteren.

Houten wijnkist bedrukken

De geschuurde blanco deksels van onze houten wijnkisten zijn zodanig door ons geselecteerd dat uw gekozen tekst op de meest stijlvolle manier tot zijn recht komt op het hout. Elke houten wijnkist wordt door ons persoonlijk met een speciale handpers bedrukt. Hierdoor kunt u elke aparte houten wijnkist personaliseren.

Wijnkist van hout zelf samenstellen

Door de keuze uit verschillende letterstijlen en ons gevarieerde wijnassortiment stelt u eenvoudig de perfecte wijnkist van hout samen. Voor elke gelegenheid en elk persoon kunt u bij ons de juiste wijn en de juiste stijl voor de kist selecteren.

Uw houten wijnkist snel geleverd

Wij zorgen ervoor dat uw houten wijnkist zorgvuldig wordt ingepakt en samen met onze partners zorgen wij ervoor dat uw wijnkist van hout snel wordt geleverd. Indien u uw houten wijnkist op een werkdag vóór 17:00 besteld leveren wij de volgende dag op het bezorgadres. Mocht afleveren niet mogelijk zijn dan wordt het bij de buren geleverd of zal de houten wijnkist terug worden gestuurd naar ons.

Stel zelf uw wijnkist samen