Wijn cadeau

Een uitstekende fles wijn in een door u ontworpen kist. Bij Flesjewijnbezorgd bedrukken we de kisten met uw persoonlijke tekst en versturen uw geschenk als een stijlvol wijn cadeau.

Wijn cadeau geven

Voor bijna elke feestelijke gelegenheid is een mooie fles wijn een geschikt cadeau. U kunt de plank bijna niet misslaan met een goede fles wijn. Wijn cadeau geven is natuurlijk het leukst als u dit zelf kan overhandigen. Echter zorgen wij ervoor dat dit ook erg origineel en stijlvol gebeurd als u dit online besteld. Dankzij de originele manier waarop u bij Flesjewijnbezorgd een fles wijn kan bestellen en sturen is online wijn versturen en cadeau geven weer persoonlijk.

Bedrukte wijnkist met wijn als cadeau

Met uw persoonlijke boodschap op een van onze stevige houten wijnkisten maakt u van uw uitgekozen fles wijn een stijlvol cadeau. Wij laten het etiket van de fles bewust met rust, want de ontvanger moet uiteraard weten wat hij/zij drinkt. Onze bedrukte wijnkisten zijn daarom al een paar jaar een populair cadeau om naar vrienden, familie en zakenrelaties te sturen. Met de uitstekende wijnen en de bedrukte wijnkisten van Flesjewijnbezorgd wordt wijn cadeau geven weer uniek, persoonlijk en stijlvol.

26 miljoen flessen wijn cadeau per jaar

Wij Nederlanders geven elkaar jaarlijks ongeveer 26 miljoen flessen wijn cadeau. We kunnen gerust stellen dat wijn dus het meest populaire cadeauartikel is. Een troostwijntje, een bedankwijntje, een felicitatiewijntje, het past bijna bij elke gelegenheid en de meeste mensen kunnen een glas goede wijn enorm waarderen. Wij zorgen ervoor dat uw wijnkist zorgvuldig wordt verzonden en bezorgd als een uniek en persoonlijk cadeau.

Stel zelf samen