Wijn cadeau

Een wijn met cadeauverpakking als persoonlijk relatiegeschenk geven? Via onze shop kunt u een persoonlijke boodschap toevoegen aan de cadeauverpakking en zo een origineel wijn cadeau geven.

Stijlvol wijn cadeau geven

Gaat u een stijlvolle fles wijn cadeau geven? Zowel voor persoonlijke als zakelijke relaties vormt de fles wijn met onze unieke cadeauverpakking een persoonlijk relatiegeschenk. Voeg via onze shop een persoonlijke boodschap toe. In enkele kliks kiest u welke wijn u cadeau wenst te geven.

wijn cadeau

Ga aan de slag!


wijn cadeau

Wijn met cadeauverpakking

Bij Flesjewijnbezorgd stelt u zelf een stijlvolle wijnkist met wijn als cadeau samen die wij bedrukken met uw eigen persoonlijke tekst in het gewenste lettertype. Samen met een goede fles wijn die u heeft gekozen wordt uw bedrukte wijnkist als cadeau bezorgd bij de ontvanger. In plaats van een papiertje om de fles of kartonnen doosje zorgt een houten wijnkist als cadeau verpakking dat uw fles wijn nog meer indruk maakt. Zeker met de stijlvolle bedrukking die u kunt laten drukken!


 

Wijn cadeau geven

Voor bijna elke feestelijke gelegenheid is een mooie fles wijn een geschikt cadeau. U kunt de plank bijna niet misslaan met een goede fles wijn. Wijn cadeau geven is natuurlijk het leukst als u dit zelf kan overhandigen. Echter zorgen wij ervoor dat u dit ook erg origineel en stijlvol kan doen door de mooie bedrukking. Dankzij de originele manier waarop u bij Flesjewijnbezorgd een fles wijn als cadeau kan bestellen en sturen is online wijn versturen en cadeau geven weer persoonlijk.

Cadeauverpakking wijn als relatiegeschenk

De kisten van Flesjewijnbezorgd zijn erg geschikt om uw zakelijke relaties of collega’s te bedanken en te feliciteren! Wij drukken uw logo op de deksels om uw eigen zakelijke relatiegeschenken te maken. Het is zelfs mogelijk om elke kist ook te voorzien van een naam of tekst. Onze wijnkisten kunt zijn perfect te gebruiken als cadeauverpakking voor uw geschenken tijdens kerst of als relatiegeschenk door het jaar heen. Kijk op onze zakelijke pagina voor meer info.


Stel zelf samen

U stelt op Flesjewijnbezorgd zelf uw persoonlijke wijngeschenk samen. Kijk door ons wijnassortiment voor een goede fles wijn en verzin vervolgens een leuke, lieve of inspirerende tekst voor op uw wijnkist. Wij bedrukken uw tekst met aandacht op de kist en zorgen ervoor dat uw complete wijn cadeau zorgvuldig wordt verpakt en verzonden.

Stel zelf samen