Over ons

Het concept van Flesjewijnbezorgd is 4 jaar geleden ontstaan tijdens een zoektocht naar een leuke manier om een fles wijn te versturen. Er bleken nauwelijks stijlvolle en originele manier om dat online te doen. En zeker niet in een handbedrukte kist! Het begon allemaal op de zolderkamer.

Jaarlijks worden ongeveer 26 miljoen flessen wijn cadeau gegeven. Dit maakt wijn tot een van de meest populaire geschenkartikelen. Verjaardagen, trouwdagen, iemand bedanken of gewoon om iemand te verrassen. Voor een ieder heel herkenbaar om een lekker flesje wijn te geven of cadeau te krijgen.

“Als wijn zo’n populair geschenkartikel is, hoe kunnen wij er dan voor zorgen dat diezelfde saaie fles wijn ineens een heel creatief en persoonlijk cadeau wordt waardoor mensen ECHT verrast zijn? En men de gever nog in gedachten heeft wanneer de wijn eenmaal gedronken wordt”

Et voila! Het concept van Flesjewijnbezorgd.nl was geboren. Een consumentvriendelijke website waar u een wijnkist kunt laten bedrukken met uw persoonlijke tekst. Met keuze uit verschillende letterstijlen en met keuze uit verschillende wijnen, prosecco, port en champagnes. Wij bedrukken uw wijnkist met de hand en zorgen ervoor dat uw geschenk stijlvol en netjes wordt verpakt en bezorgd. Betrouwbaar, origineel en persoonlijk!

De tekst die we voor u op de kist drukken hadden we ook op een kaartje kunnen drukken, maar dan zou het geschenk niet zoveel indruk maken op de ontvanger.